Баща се самоуби на живо във „Фейсбук“, заради сватбата на дъщеря си (Ужасяващо ВИДЕО)

bashta-se-samoubi-na-jivo-vyv-feijsbuk-zaradi-svatbata-na-dyshterq-si-475108

Британското издание „Мирър“ разказа подробности за шокиращо видео, в което отчаян баща отнема живота си с пистолет на живо в социалната мрежа. Той споделя преди това, че причината за крайното му решение е предстоящата сватба на дъщеря му, за която никой не е искал неговото разрешение. 54-годишният Айхан Узун от град Кайзери в Турция, говори пред камерата и отправя доста силни и обидни думи спрямо своето семейство преди да насочи дулото на оръжието към главата си.

Преди да натисне спусъка, разочарованият баща заявява: „Сбогом, тръгвам си, грижете се добре за себе си“. След това Айхан пада на пода. Във видеозаписа турчинът казва: „Днес предавам на живо по своя воля и не бих искал тези, които ме докараха до тук, да идват на погребението ми. Той уточнява, че току-що е разбрал за предстоящата сватба на дъщеря си. Айхан Узун казва още: „В най-щастливия ден за дъщеря ми, те само ми съобщиха за предстоящото събитие, никой не поиска моето съгласие. никой не ме третира като човек. Свекърът ми е заел моята роля и позиция и без да има право е одобрил сватбата. Никой не взима предвид, че бащата на момичето е жив“.

„Малко по-късно аз ще сложа край на живота си с пистолета, който държа в ръцете си“, продължава Айхан. По време на предаването му на живо във Фейсбук, приятели и роднини го молят да не се самоубива. Но бащата не променя решението си и се застрелва в главата. Малко след това семейството му се втурва в апартамента му и намира бездиханното му тяло. Полицията е започнала разследване и тялото на Айхан Узун е транспортирано в моргата за аутопсия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.