Само в 7DniSofia.bg

Бившият на Генерал Деси отива на съд! Вдигнаха му мерника заради обвинения към транспортния министър

Георги Свиленски

Бившият на Генерал Деси – любимата на президенат Румен Радев, отива на съд. Депутатът от БСП Георги Свиленски май ще бере ядове след обвиненията си по адрес на зам.-министъра на транспорта Ангел Попов.

„Това е претоплена гозба. Това беше преди пет месеца и тогава част от бранша, който претопля мандажата, пак повдигна този въпрос. Аз съм завел дело срещу един от господада, който е писал срещу мен, сега ще заведа дело и срещу депутата Георги Свиленски“ заяви Попов по повод обвиненията срещу него.

Той категорично заяви, че не е член на НФСБ, няма нищо общо с партията, освен че е от тяхната квота. Попов допълни, че всеки един лев от делата ще дари на пострадали от катастрофа.

„Аз съдя човека, който твърди, че аз съм искал някакви пари, които да преведа на друг човек. Ако г-н Цацаров не се беше сезирал, щях да го направя аз. Вие попитахте ли бранша дали има подобно обвинение срещу мен“, заяви Попов пред Нова тв.

Попов разказа как някакъв човек твърди, че той е взимал пари от него, за да му даде разрешителни и заяви, че няма конфликт с този, който пише тези обвинения.

На въпрос дали има сума, която той е взел, транспортният зам.-министър категорично заяви, че няма такова нещо и има съд и прокуратура, които ще стигнат до истината. Ангел Попов заяви, че познава този човек от 10 години и няма никакво обяснение защо се хвърлят тези обвинения.

„Министър Москов ми гласува доверието и аз ръководя един от най-важните закони и за сервизите“, допълни Попов.

По настояване на водещия Виктор Николаев, защо Попов е атакуван, зам.-министърът заяви, че може би идва от това, че в момента има много засегнати лица, като цитира какво е направено през последните пет месеца, като са отнети 81 броя лицензи.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории