Двоен удар за бившата на Плевнелиев! Тайнственият Камен я заряза и напусна фирмата им…

Юлияна Плевнелиева

Бившата съпруга на президента Росен Плевнелиев – Юлияна, е сама. Съдружникът й и неин много близък приятел Камен Станев я напусна. Това разказаха пред столичен всекидневник близки до бившата първа дама.

След като неколкократно папараци хващаха Юлияна и Камен в топла прегръдка на улицата и хванати под ръка, за двамата се заговори, че са нещо повече от приятели. Камен, който беше и съдружник на Плевнелиева във фирмата й „Мейзлабс“, обаче вече не е част от екипа й. Той е напуснал фирмата малко преди началото на развода на приятелката си – през юли миналата година, и оттогава не е обявил да има друго работно място, общо с бившата първата дама.

Станев публично е обявил, че се разделя с Юлияна и проектите й. А тя от своя страна е избрала за приоритет децата си и работата си, но не е афиширала промени в семейното или емоционалното си състояние.

Причините да се заговори, че Плевнелиева е близка със служителя си Камен не бяха една и две. Като начало Юлияна се отказа да играе ролята на първа дама и колкото и да е странно, вместо с мъжа си беше засичана на различни места именно с въпросния Камен. Официалното обяснение беше, че двамата работят по съвместни проекти, но че отношенията им са по-различни, се видя както от снимките, на които Плевнелиева държи Камен под ръка, така и от общата им почивка на море. Двамата дори пуснаха общи снимки как се забавляват заедно без президента Росен Плевнелиев.

Преди няколко години двойката бе сгащена и от не кой да е, а от журналистката Венета Райкова да вечеря тет-а-тет в столичен ресторант. Венета веднага разпространи клюката в социалните мрежи, че Юлияна не е със съпруга си, а с „тайнствен сладур“, а мнозина веднага решиха, че това е именно Камен.

Защо Юлияна и Камен са се разделили, не е ясно. Възможно е това да е станало както по бизнес, така и по друга линия. Засега всички близки на Плевнелиева пазят пълно мълчание и не казват нищо за личния й живот. В момента единствените мъже, които интересуват бившата съпруга на държавния глава, са синовете й Асен и Павел.

С Плевнелиев са дали дума да са отговорни родители и нито едно от децата им да не почувства, че семейството е разделено. За това потвърди и самият Плевнелиев. „Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата“, казва президентът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.