Бомбата на вечерта! Делян Пеевски загуби 140 милиона! Наистина ли англичаните са му причинили това!?

7 Dni Sofia10.10.2017
пеевски

Делян Пеевски понесе днес два удара, каквито не са се стоварвали на главата му от времето, когато майка му Иренка го шамареше сутрин да не яде закуската и на баща си!

Първо беше „Емко“, а прзе него и „Дунарит“! Вчера Бойко Борисов опъна ушите на министър Караниколов и днес аватарът на Пеевски върна откраднатите сделки от ВМЗ отново на „Емко“. Което означава само едно, Бойко се еманципира от Делян! И може би край на мераците на Пеевски насилствено да стъпи в оръжейния бизнес, стартирайки с едни 50 милиона от касата на „Дунарит“. Което означава нови шамари в Дубай, но това си е негов проблем…

Преди малко обаче още една, далеч по-шокираща новина! Разкри я Люба Кулезич:

Днес се разбра, че „Бритиш американ тобако“, които се канеха да купят марките на „Булгартабак“ и така собственикът на компанията Делян Пеевски да получи мощна финансова инжекция (90 милиона), са замразили сделката. По причини, че може да застраши репутацията на компанията. Чу се още, че Венецианската комисия днес е настояла за крута реформа на българската прокуратура и за търсене на законови възможности за разследване на главния прокурор. Изобщо тъмни облаци се струпват над модела КОЙ, окупирал върховете на държавата“!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.