Анал 3 – новата кочина на Пеевски! Събрали се Гея, Крива Тиква и Злодея и говорят за…морал!? Нищо, Коледа иде…

7 Dni Sofia06.10.2017
5

Някой дава ли си сметка какво се случва в момента!?

Славната някога кабеларка „Канал 3“, станала при Сашо Диков последното убежище на народа, сега се превръща в шпиц-команда, която Гьобелс веднага би припознал за своя.

Това и беше голямата цел на Пеевски. Да купи телевизията на народа и да я превърне в своя кочина, пак с етикет „народна“. За да покаже на тъпия български народ, че той може всичко. Защото е Пеевски!

Някаква Крива Тиква (така я наричат откакто се влючи в Бойко) ходи да замеря хората с ябълки! Спри се, чаровнице! Знам я тази от времето, когато нахлу в „Меридиан Мач“, защото в „Банкя“ тя и още няколко души унищожаваха футболната база. Пратиха багери в нея, за да могат после да заграбят земята и да спечелят от нея милиони. Влетя Квазимодо и каза: „Ще напишете каквото ви казвам, за да не се обаждат хора да пишете каквото ви казват“. И бат’Жоро наистина написа…

Знам и колко е компаньонската й цена – точно толкова, колкото е изсипала държавата в джоба й по различни програми – 300 000 на година! Срещу тях днес чаровницата отиде да танцува „Деспасито“. Така и наредил Крал Шиши, така прави. Срещу 300 000 на година трябва да вършиш и това – да си навличаш народния гняв, танцувайки на гроба му, когато народът плаче, че му затварят завода, че му спират хляб, за да може да има за Пеевски!

Ами какво ще кажете за Гея, дето отиде днес в телевизионно студио да плаши КОЛЕГА, че ще му изстине мястото!?  Абе имаш си един час в кочинката на Пеевски, води си предаването, чешай се хемороидите и не се занимавай поне с колеги.

Не, този е нагъл! Той бе пратен от Шиши, там където преди това отиде да плаши и Ментата. Да страхува журналисти, че вече през Пеевски може да бъде командвана всяка една телевизия. Да бъде контролиран всеки един ефир. Да бъде превъзпитан всеки един журналист.

Всъщност в Анал 3 не превъзпитават журналисти, там промиват мозъци и създават медийни злодеи. Като клетите репортери, дето за 500 лева премия ходят да се хвърлят пред колата на Лозан Панов, нахлуват в бръснарницата на Огнян Донев или искат да хванат за ревера Гриша Ганчев съда. Грозно е. Дошла жена с мазна коса и миризлива уста и зловонието и залива целия съд. Ами нормално е да ги е гнус от нея, да не искат да говорят с нея. Още повече, че тя пита за „Петрол“, за „Каолин“, за „Софарма“, но не обелва дума за Пеевски. Попитай шефа си: Как така имаш миналата година дърт форд, а днес си вече коскоджа ми ти милионер.

Най-хубавото е, че за такива кочини като Анал 3, като предишната такава телевизия – ТВ 7, рано или късно идва Коледа. И тогава кочините остават зловещо празни…

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ, Специално за 7DniSofia.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.