Кирил Домусчиев да не е купил и „Гонг“!? Такъв гнусен материал срещу Левски и ЦСКА никога и никъде не е излизал!

7 Dni Sofia01.10.2017
Левски Черно Море (29)

Днес е модерно дори в журналистикатка да си корпоративен. Да си част от модел. Може да не си участвал в него, когато е започвал, но е важно да се приобщиш, когато е печеливш. Я чартърче, я пликче, я друг кеф…

Лошо е обаче, когато цяла медия се продаде! Или някой я продаде. Нещо, в което от онзи ден се съмняват много фенове, че е станало с „Гонг“. Там се появи толкова гнусна, толкова свиркаджийска статия, че мнозина са сигурни: Кракът домусчиев стъпи и там!

Някаква клета женица се радва, че във Фейсбук много хора били от Лудгорец и препоръчва на ЦСКА и Левски да си изгонят агитките и насочат интереса си натам. Към социалните мрежи!

Да, знаем, че основната задача на медийната група, в която е и „Гонг“, е да бъдат изгонени хората от стадионите и да гледат футбол само по телевизията. Срещу 2,50 на мач – левче за Киро, левче за Дидие, левче и за „Гонг“-че.

Дано се задавите с тях!

Ето и част от „материала“ на авторката Велинска:

У нас се притесняваме, че глобите за нецензурни скандирания по стадионите щели да изгонят и малкото останала публика. На това западно-европейците биха казали – именно, трябва да бъдат изгонени! Ако на един стадион е пълен само секторът на ултрасите, то този стадион е сто процента празен в очите на един инвеститор.

Ръководствата на старите грандове в България ходят на пръсти по терлици да не обидят крехките душици, наричащи себе си „животни“.

Въпросните създания имат наглостта да пишат декларации, след като от години тероризират клубовете с постоянни заплахи за саморазправа и нанасяне на щети, ако нещо не им отърва.

Наистина ли ултрасите са незаменими? В София с 2 милиона население Левски и ЦСКА треперят от страх да не остане празен сектора с агитките….(Следват глупотевини – б.р.)

Истината е, че този вид организации рано или късно ще изчезнат от картата, защото бизнес-моделът на футбола по света се променя. Въпросът е дали старите грандове ще изчезнат заедно с ултрасите си или двете страни са способни на компромис.

Накрая ви напомня, че ако не ви се четат коментарите ми, можете да ме спрете като помогнете на официалните страници на Левски и ЦСКА във Фейсбук да съберат повече последователи от тази на Лудогорец!

Авторката Елица Велинска

2 коментара

  • Йордан Христов

    03.10.2017 at 17:18

    Написано от човек който най-вероятно не е стъпвал никога на стадиона , както пише колегата „баси и тъпата овца “ вместо да пише глупости по-добре да си гледа манджите в фейсбук .

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.