Столични мутри задигнаха 100 бона от автомобил в кв. „Илиянци“. Полицията ги натръшка в „Люлин“…

пари

100 000 лева са задигнали Иван Турчина и аверите му от мъж в автомобил в столичния квартал „Илиянци“, научи ексклузивно БЛИЦ.

Както съобщиха апашите бяха закопчани от от спецполицаи на СДВР и Главна дирекция „Национална полиция“, минути след като пребиха и ограбиха мъж в столицата. Първоначалната информация бе, че задигнатата сума е около 20 бона, но после се оказа много повече.

Крадците бяха заловени и натръшкани показно на земята в квартал „Люлин“. БЛИЦ първи съобщи, че хората на Иван Турчина са Мишо Коня и Митко Черния, но научиха кой е четвъртия бандит който е спипан. Той се казва Вальо и е от по-младото поколение апаши, но вече се е превърнал в професионалист в кражбите и е стар познайник на полицията. Арестуваните са задържани в ареста за 24 часа, и се очаква да им бъде повдигнато обвинение.

Задържаните са многократно за различни престъпни деяния, но добре мотивирани съдии с лека ръка са им връщали свободата. Черния, Турчина и Коня са обект на досъдебно производство по наблюдение на прокуратурата. Очаква се те да бъдат привлечени към наказателна отговорност.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.