Тя бе като майка на Кирил Петков, а сега окончателно се отрече от него и написа „Отмъщението на Борисов“

Парламент - извънредно заседание

Цялото депутатство се изреди да иска, моли и проси мандат, че щяло да съставя някакъв техно-ексо-квази-прогамокабинет.

Цялото, без изключение.

Дори коалиции се разцепиха по този въпрос, че и партии.

Обсъждали били дори името на евентуалния премиер, ни зарадва тази сутрин от екрана микрогенерала, който явно като не стана председател на НС при сглобката, е получил компенсаторното право да фантазира кабинети.

Борисов помълча, помълча, па като излезе от ступора, припомни, че отдавна са заявили /и те наистина са/, че няма втори и трети мандат за тях и че анализите на анализаторите и мечтите на депутатството са истински, пълен нонсенс.

Сега всичките кандидати ще знаят, че  техните възможности се свеждат до рашиското Възраждане. Като дори да „получат доказателства“ , че то не е рашиско /хахъаха/, то пак ще е такова, а и пак няма да им стигат гласове за фантазираните мнозинства.

Как ще се създава с последните кабинет срещу модела Пеевски, ето това на мен ми е интересно, да не говорим, че то кабинетите срещу, а не за, не са много много успешни.

Сега ще се връчват мандати, които ще бъдат особено интересни.

Дали ДПС ще изглади вътрешните си меко казано търкания, за да се яви единно при това връчване?

И кому президентът ще направи лошата услуга да му връчи третия мандат, защото този който не успее да направи правителство, отново ще носи по-голяма част от вината за отиване на избори.

Не, че Борисов успя да направи, ама тази работа вече е минала и сега целокупният електорат  ще си намери новия виновник.

Така че този, който е най-малко мил на президента, може и да получи третия мандат ,за да се види колко е безполезен…

Освен очарователната теория за Възраждане и  „добрите сили“ около него?!?

А Борисов ще им гледа сеира и ще вика – ами ето, то без ГЕРБ правителство не става, дайте повече депутати за ГЕРБ, за да ви създам правителство.

Не че реалността не е такава, ама можем поне да не се изхвърляме в мечтите си, не ли?

Че народът е доста наблюдателен и малко поизнервен напоследък и глупостите, еле пък рано сутрин, наистина го карат да им дръпне една..

От профила във фейсбук на една от създателките на „Промяната“ – Диана Дамянова