Участничка от „Ергенът“ върти любов с водещ от БНТ! Всички видяха това ВИДЕО

IMG_6479

Участничка от последния сезон на „Ергенът“ не успя да спечели сърцето на бизнесмена Алек Младенов, но пък след края на формата е намерила любовта на живота си. Успяла е да омотае в мрежите си култов водещ.

Двамата са заедно от няколко месеца, а едва сега ергенката събра сили да признае публично чувствата си и да разкрие, че върти любов с популярен мъж.

Кристина Добрева, която остана незабелязана в „Ергенът“, е новата половинка на Антон Порязов. „Замислих се, че ежедневието ни е толкова забързано. В това забързано ежедневие сякаш “намираме” винаги време да се ядосаме на някого, или да мразим живота, но рядко “намираме” време да обичаме или да празнуваме живота. А, животът, е само един. С тази публикация искам да отпразнувам непреходното в живота, това, което е невидимо за очите, но ни свързва в сърцето. Сродна душа, приятелство, опора. Благодаря ти, че те има“, написа тя в социалните мрежи.

 

Кристина Добрева е от София и работи като финансов директор в международна IT компания. Позицията й е висока и изключително отговорна. При нея няма типичен работен ден – всекидневието й е разнообразно и често свързано с пътувания по цял свят. Освен това Кристина е член на институт по социален и бизнес етикет в Лондон и организира курсове, в които говори за подходящо обличане за всеки повод, изкуството безпроблемно да се навигират разговори, да представяте себе си уверено, да изграждате трайно добро впечатление и какъв етикет да спазвате в ресторанта.

Откакто пламва любовта между двамата, Кристина прави Антон звезда в социалните мрежи в кратки клипчета, които тя заснема за нейните онлайн курсове по етикет. Във видеата Порязов влиза най-често в ролята на кавалер, който прави или не прави това, което един истински джентълмен трябва да демонстрира публично с половинката си./show.blitz.bg

.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории