Васил Терзиев е Ивелин Михайлов на умнокрасивите, а Христо Иванов е техният полковник Марков

1-4 (1)

От Фейсбук профила на Тончо Краевски

Да не се смеят на Исторически парк хората, които са поклонници на Техпарка, Бизнеспарка и другите паркове, където Васил Терзиев е техният Ивелин Михайлов, а Христо Иванов е техният полковник Марков. Юрист, който всъщност не е юрист, става поборник за реформиране на Конституцията и съдебната система, но десет години не ни каза каква е точно тази реформа, защото нали, който знае, знае, а който не знае, ще разбере. Накрая му дадоха да я направи и се оказа, че той няма подготвен текст, няма идея, няма нищо, та седнаха да пишат набързо проект.

Всеки от парковете-отломки, на които се е разпаднала нацията, си има свой тиймлидер и мотивейшънал спийкър, който сугестира сектата и им дърпа парите и гласовете за откровена пирамидена схема, каквато е всяка една политическа партия.

Причината Историческия парк да бие толкова на очи е същата, заради която толкова се дразним на циганите, които носят брандирани дрехи на Гучи и Версаче и режат сватбени торти с емблема на Мерцедес; просто те, понеже са примитиви, демонстрират по най-примитивен и директен начин реалните ценности на нашето общество, нещата които всъщност почитаме изпод възпитанието, маниерите и каквото е останало от срама. И това е опозаряваща и непоносима гледка.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории