Бивш лидер на СДС взриви нета: Всеки един от министрите поставен до Кирчо е като академик до момче с неовладяна ерекция 9-10-ти клас макс

Парламент - Бойко Борисов - брифинг

От Фейсбук профила на Борис Марков

Прекалено ми е рано да ви слушам глупостите и слушам музика. През екрана мина състава на кабинета като текст в караоке. Че вие ще ги наплюете е ясно, но това е един от най-силните кабинети предлагани някога. Или поне последните 15-20 години.

И Добрев си е на мястото, и Красен Кралев, и Вълчев на образованието, и Нанков в регионалното, и Дани Митов, и Деница Сачева, която може да направи всяка една администрация да работи и е все едно кое министерство ще и повериш, и Теменужка Петкова…

Тези хора трябва да са министри, па ако ще да е коалиция от 100 партии, т.е. и при следващи избори и кабинет, тези са задължителните в бъдещи преговори.

Не се познавам с Росен Желязков, ако се разминем на улицата ще си кимнем от уважение. Пожелавам му от сърце да има шанса да поработи и ръководи тези хора и да изпрати в небитието шайката лузъри и инфатили Кирчо, Мирчо и всякакви смърфове и миниони, дето ни ги натресе онзи с юмручето.

Всеки един от министрите поставен до Кирчо е като академик до момче с неовладяна ерекция 9-10-ти клас макс.