Борисов сви сармите на ПП-тата: Най-корумпираната партия били антикорупционни ли? „Кешът“ е доказателство

1

„По време на нашето управление влязохме в Европейския банков съюз. След това започнаха протестите, с които някои в тази зала се гордеят“, припомни Борисов, предаде „Епицентър“.

 

„Не можем да направим дори комисия, камо ли нещо да започне да работи. Ако си върнете архивите, тогава казвах, че ще влезем в изборни спирали и няма да има нищо стабилно. Започнаха го ПП-тата, ДБ-тата, Божков, Радев и всички, които излязоха тогава по площадите“, заяви лидерът на ГЕРБ.

 

„Слагате каруцата пред коня. Не искате да слушате как се държат политическите партии. В момента сме в митинг на предизборна кампания. Абсолютна безотговорност. С ГЕРБ бяхме в чакалнята на еврозоната, в Банковия съюз…“, негодува Борисов.

 

„Никой не иска да обсъждаме избирателната система. На всички им е изгодно да има малки партии и да се замеряме с обвинения“, продължи той.

 

„Ако ПП си броят двете правителства за успешни – единият е благодарение на Слави, другият благодарение на мен“, каза още председателят на ГЕРБ.

 

„Имаме програма, всички я знаете. Тук за програми не се говори. Гледам с „умиление“ пътуващите за Гърция. Оттук насетне ни трябват минимум 300 дни, за да започне строителството на следващия лот. Тотално провалено е всичко, господа и дами. Ако има такъв магьосник, който да може да сформира нещо между партии, които искат да се бият вътре… Когато бяхме с 80 депутати, съм поемал отговорност. След следващи избори, ако нашите избиратели проявят максимум усилия и имаме над 80 депутати, ще поема отговорност“, уточни Борисов.

 

Най-корумпираната партия ПП били антикорупционни ли, попита Борисов. „Кешът“ е доказателство. Докато ГЕРБ търси вариант, те отказват всичко.“

 

Това са глупости, при нас всички са експерти, отговори той за предложението за експертно правителство.“

„Защо РСМ подписа Договор за добросъседство и Преспанското споразумение – защото България и Гърция бяха единни и силни. Сега ние се тресем и те ни се подиграват.“

Най-стабилното правителство е между първата, втората и третата партия, завърши Бойко Борисов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории