Ако полезният идиот Ивелин не остави „Величие“ на Подполковника, малко бой от ТИМ-амджиите ще свърши работа

1-38-1536x1031

Във Величие е като във Възраждане и Атака, но без излишното русо, което да пречи на конструкторите.

И на малките деца, които тепърва прохождат в политиката, е ясно, че Ивелин беше куклата на конци, която да създаде партията на Подполковника. За целта беше нает професионалист по партийно формиране – адашката Виктория. Припомням, че предишният път конструктор беше другарката от Лукойл Дамянова, по-преди другарят на Ковачки – Абаджиев и т.н.

Сценариите от БББ, Атака, ББЦ, РЗС, Воля и другите по-малко известни, но неуспешни подобни проекти, е един и същи – консолидация на вота на идиотите (извинявай, Емо) и употребата им в името на нещо непознато, но величаво.

Резултатите винаги са едни и същи – донякъде го отдавам на родовата памет на българите, свикнали с всякакви измамници, гьозбайджии и тарикати.

Затова нямайте съмнение, че полезният идиот Ивелин, своеобразен Юлий Тонкин за културно-историческото ни наследство, ще бъде употребен и изхвърлен, за да отстъпи място на платената версия на собствената си идея. Ако и това не помогне – още малко бой от ТИМ-аджиите ще свърши работата, защото у нас нещата работят така.

Ако не ми вярвате, спомнете си Стамболова и Левски на портите на чорбаджиите.

От профила във фейсбук на журналиста Виктор Димчев

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории