Жандармерия пази ген. Атанасов, докато брои снайперистите при Борисов

ПП-ДБ - парламентарна група - заседание

В доста неприятен конфуз изпадна тъмносиният шеф ген. Атанас Атанасов, който вчера „взриви“ срещата на ПП-ДБ с президента, като се вряза накрая с разкритието, че снайперисти дебнат по оградата около къщата на Бойко Борисов, пише Лупа бг. 

В същото време, стана ясно, че неговият дом е пазен от жандармерия, и то денонощно.
Бившият шеф на НСС живее в близост до американското посолство, на ул. „Осий Кордобски“ в луксозна кооперация. Отделно за сигурността му се грижат хора от МВР.

Съседи на лидера на ДСБ споделят, че отпред постоянно стои джип на жандармерията. Генералът си имал и негова охрана от МВР. Това изкоментираха и негови бивши съпартийци точно след избора му за зам.-председател на парламента.

Макар и бивш шеф на службите, в момента генералът е просто партиен лидер и няма статут на персона, която трябва да бъде охранявана.

Всъщност Атанасов се сдоби с охрана, след като журналистът Христо Грозев разкри и подаде сигнал, че руските служби под диктовката на Путин готвели убийството на Кирил Петков, Бойко Борисов и на самия него.

На вчерашната консултация с президента Румен Радев на „Дондуков“2, Атанасов драматично попита Румен Радев защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов. Покъсно стана ясно, че става дума за служители на СОБТ.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории