Смела жена бие аларма за „банда престъпници“, които са превзели Столична община (СНИМКА)

payimage-609797

Коментар на Диана Русинова, експерт по пътна безопасност, основател и председател на Европейския център за транспортни политики (ЕЦТП) по повод на направените транспортни промени  от Столична община по бул. „Витоша” и други съседни улици в центъра на София.

„Разбирачите“ от общината пренебрегнаха разпореждането на съда и си продължават с ремонта по бул. „П. Евтимий“, ул. „Ф. Нансен“ и бул. „Витоша“.

До вчера бях склонна да вярвам, че случилото се на „П. Евтимий“ е плод на неразбиране, незнание на правилата и нормите и желание да се случи един конкретен проект, макар и по незаконен начин.

От тази сутрин съм на мнение, че става дума за една банда престъпници, които са превзели Столична община и на всяка цена са решили да си правят каквото си поискат. Тук не само демокрацията няма никаква стойност, не само законите бяха нарушени, а

става дума за хора, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД!!!

До вчера не смятах, че оставката на кмета Васил Терзиев ще реши даден проблем, но днес съм убедена, че прокуратурата трябва да се намеси и незабавно да отстрани този човек от поста му. Управляващите в общината са банда престъпници, които не зачитат законите и се питам нима техните съпартийци от Да, България не бяха онези, които застават зад върховенството на закона? Къде са те сега и подкрепят ли действията на Терзиев и Спаси София? Това ли Ви е т. нар. промяна? Припомням, че само фашистите и комунистите променяха по този начин каквото си решат – строяха паметници и убиваха нашите баби и дядовци без съд и присъда.

Настоявам прокуратурата незабавно да отстрани от поста му лицето Васил Терзиев, а още в понеделник ще заведем ново поредно дело срещу временните и постоянните им организации и всякакви други измислици, които са НЕЗАКОННИ!!!

Колкото до това, че Генералният план за организация на движението (ГПОД) бил „кутията на Пандора“,

подобно изказване показва само колко невежи, некомпетентни и неподготвени са едни млади момчета с амбиции да управляват.

За управлението на селската тоалетна не се изсиква ГПОД, но за столицата – определено се изисква такъв.

#ОСТАВКА


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории