Столичанин уличи звезда от „Игри на волята“ в гнусно престъпление (СНИМКИ)

IMG_5885

Камери за видеонаблюдение, поставени в хранителен магазин в София, заснеха как мъж краде спагети и други хранителни продукти. Кадрите от случката са публикувани във Фейсбук групата „Зона Б-5; Б-5-3; Б-18; Б-19; Сердика; Банишора и широк Център“, пише glasnews.bg.

Твърди се, че кражбите са извършени от лице, което е добре познато в медийното пространство. Става въпрос за Николай Стефанов, който взе участие в телевизионното предаване „Игри на волята“ – сезон 2.

„Не знаех, че звездите от „Игри на волята“ толкова са изпаднали (Николай Стефанов по прякор Майонезата) да крадат от магазините и да си ги крият в гащите. Изпаднала държава сме, ако това са известните!“, пише мъжът, публикувал кадрите.

На публикуваното видео виждаме, че мъжът е с шапка на главата си, действително се вижда как той взима хранителни продукти и ги крие в късите си панталони.

Трудно бихме разпознали мъжа по лицето, тъй като публикуваните кадри са с лошо качество, вижда се обаче, че той има татуировки по ръцете, които приличат на татусите на Николай Стефанов.

Не е известно дали собственикът на магазина е депозирал жалба в полицията.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории