Георг Георгиев с тежка закана към Бойко Рашков: Предупреждавам те от сега! Ти и твоят чадър няма да сте добре дошли

payimage-602178

Червеното ченге Бойко Рашков, което още в кампанията заяви, че „няма да стъпя в Перник”, пак иска да размята пищови из областта. Но този път го предупреждавам още от сега – ти и твоят чадър няма да сте добре дошли. Това написа в профила си във Фейсбук председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев. 

„Хубаво е обаче да знаеш, че въпреки така нужния ти депутатски имунитет, заради който изнуди промянката да изкопае дъното с твоето повторно избиране, от думите и истината бягство няма. А предстои да чуеш много истина“, добави той.

 

Публикуваме пълния текст на поста му без редакторска намеса:

Скъпи приятели,

Вероятно никога не са ви лъгали по-цинично, брутално и нагло.

И как би могло да бъде така, при положение, че неговото управление направи всичко възможно да съсипе региона – къде със злонамереност по ПВУ, къде с пълната некадърност по Плана за справедлив преход, къде по нулевата инициатива да защити интересите на области като нашата във връзка със Зелената сделка. Няма да коментирам дори базови теми като инфраструктура и регионално развитие.

Не е нелогично. Петков не знае колко са общините в Пернишко, та камо ли да направи нещо за тях.

Но така или иначе, скъпи приятели, вие дадохте своята оценка за #ПеПеците – трето място с унизителните малко над 3000 гласа.

Мандат закачен на косъм. Косъм, тънък колкото обясненията за пуделите, пачките и контрабандистите на безценния рожденик на промяната, комуто влизането на Кирчо от София осигурява да „представлява” Перник.

Червеното ченге Бойко Рашков, което още в кампанията заяви, че „няма да стъпя в Перник”, пак иска да размята пищови из областта.

Но този път го предупреждавам още от сега – ти и твоят чадър няма да сте добре дошли. Знам, че пак ще се таиш по задните редове в НС, без да смееш да пристъпиш и крачка извън пленарната зала.

Хубаво е обаче да знаеш, че въпреки така нужния ти депутатски имунитет, заради който изнуди #промянката да изкопае дъното с твоето повторно избиране, от думите и истината бягство няма.

А предстои да чуеш много истина.