Няма да го познаете! Веселин Маринов крещи на фенове, постави им и забрана (СНИМКА)

веселин-маринов

Преди няколко седмици ви показахме в какво се е превърнал Веселин Маринов, след като изненадващо килограмите при него тръгнаха нагоре. Но изглежда не е доволен от този си имидж и предприе кардинални мерки, за да не се разпространяват негови клипчета и снимки, на които висят сланините. Но не е започнал диета, ако това си мислите. 

Естрадният трубадур води неравна битка с килограмите от няколко години насам, а през последните няколко месеца тотално я загуби, като чукна 150.

Негови фенове по участия не могат да повярват на гледката, която са принудени да наблюдават от първите редове по концертите му. „Отвсякъде висят сланини, шкембето му гъне като на шар пей. Грозна гледка…“, „Голям талант. Но все пак човек трябва да знае кога да слезе от сцената с достойнство…“, коментират в мрежата.

Негови почитатели са изключително разочаровани не само от запуснатата му визия, но и от отношението му в последно време. „И той като Лили Иванова започна да забранява да го снимат по участия. Види ли, че някой е извадил телефона си на сцената, започва да прави забележки по микрофона и да се кара“, разказват фенове на Веско Маринов, който има още много хляб да изяде, докато стигне голямата Лили, пише Intrigi.bg.

И наистина – гледайки любителските видеа и снимки от концертите на Маринов – напълно разбираме защо не иска да се снима.