Кметът Евгения Алексиева и Ваня Тагарева с големи новини за жителите на р-н „Панчарево“

payimage-630492

470 890.40 лв. са средствата, които осигурихме с кмета Евгения Алексиева и зам.-кмета Георги Амзин за инвестиции в сектор образование и култура, съобщи общинският съветник от ГЕРБ-СДС Ваня Тагарева.

„Поредният огромен успех в полза на жителите на район „Панчарево“ е по повод два внесени и защитени доклада в Столичен общински съвет за:

Един ремонт на читалище „Просвета – 1929“ в Д. Пасарел на стойност 156 766.08 лв. по инициатива на кмета на нас. място Даниела Кръстева и две енергоспестяващи мерки за енергийна ефективност на 192 СУ „Христо Ботев“, Бистрица, на стойност 314 124.32 лв., сума която представлява 30% от инвестиционните разходи на проекта.

Благодаря за усилията на жителите на с. Бистрица и родителския колектив, които проведоха кампания за събиране на необходимите средства за изготвяне на обследването за енергийна ефективност и технически проект, на дарителите и всички съпричастни към инициативата.

Изказвам признателност и към г-жа Даниела Кръстева, която с всеотдайния си труд и нестихваща енергия успешно реализира управленската си програма.“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории