Трагедията с намерения мъртъв кмет на ГЕРБ е огромна! Близките му проговориха през сълзи

полиция

Какво можем да кажем в този тежък момент? Беше мой приятел с най-голямото сърце и най-широката душа. Това коментира просълзена пред БЛИЦ бившата кметица на община Хисаря инж. Пенка Ганева. 

Загиналият снощи кмет на село Ново Железаре караше пети мандат, като последните пъти бе избран от квотата на ГЕРБ.

От общинската структура на ГЕРБ-Хисаря също изказаха съболезнования и написаха: „Петър Ненов ще остане в сърцата ни като добър, весел и всеотдаен човек. Почивай в мир, приятелю.“

Настоящият кмет на Хисаря Ива Вълчева изрази пред медията  своите огромни съжаления за случилото се и каза: „Това не биваше да става. Поклон пред паметта му“.

Общинска администрация Хисаря, Общински съвет Хисаря и Кметове на кметства също изказаха своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на дългогодишния кмет на с. Ново Железаре:

Поклон пред всеотдайната и с достойнство изпълнена работа за жителите на с. Ново Железаре!“

Жителите на Ново Железаре са потресени.

„Не можем да повярваме, че нашият обичан кмет вече го няма. Свикнали сме всеки ден да го виждаме пред кметството в градинките, да разговаря със старите и младите, да чува проблемите им и да ги разрешава.

Отиде си без време“, казват през сълзи близки и познати на Петър Ненов.

Припомняме, че снощи при нелеп инцидент, мъртъв в канавка между пловдивските села Старо Железаре и Паничери, е бил намерен кметът.

Той е бил на имен ден на свой приятел, тръгнал е да се прибира, вероятно е карал електрическата си тротинетка с висока скорост и е паднал в крайпътна канавка.

Къщата на кмета беше винаги пълна с гости. Беше еднакво обичан от хората от своята партия, както и от кметовете от опозиционните партии.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории