„Хаос, цирк и розово-лилав погром“: Контрера бие аларма за тотален провал с машините

карлос-контрера

„Голям рев за машините от ПП-ДБ. То не бяха вопли, писъци, късане на розово-лилави ризи! Тотален провал с пустите им машини – блокират, не печатат бюлетината, допускат един вид избор, а за другия не“. Това написа в профила си във Фейсбук зам.-председателят на ВМРО Карлос Контрера.

„Хаос, цирк и розово-лилав погром. Валят сигнали от страната и чужбина за проблеми с машините. Няколко примера до сега: машината в консулството в Солун, не работи, машината в 9-а СИК, район „Оборище“ в София, не печата бюлетина за втори вид избор, в Кюстендил, Бургас, Габрово имаше машини пък, които въобще не тръгнаха. и т.н.“

ЦИК би трябвало да вземе до края на деня отношение как се отчитат гласовете на хората, които не са получили разписка за вота си, например. И по другите въпроси трябва да има тълкувание – когато машината не те допуска до двата вида избори.

„За пореден път сме свидетели на прогнозиран и системен хаос. Хората се изнервят и с право недоволстват. Ето защо лично аз предпочетох хартиената бюлетина и сега ще следя дали ще се отчетат точно преференциите и за двата вида избори“, категоричен бе Контрера.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории