„Българите трябва да са здрави, а не излекувани!“: ГЕРБ-София с ключова среща, присъстваха знакови лица

949378

Българите трябва да са здрави, а не излекувани. Здравеопазването е един от най-важните приоритети на ГЕРБ и затова днес бе проведена среща с над 150 представители на здравните заведения и организации в София. На срещата присъстваха бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов, както и кандидатите за народни представители Георги Георгиев, Рая Назарян, Йорданка Фандъкова, д-р Лъчезар Иванов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

АКО НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ШАРЛАТАНИ И ИЗМАМНИЦИ – ЗАПОВЯДАЙТЕ ТУК!

В управленската програма на ГЕРБ са заложени ключови приоритети, които да поставят здравето на хората на първо място. Ето и част от тях:

1. Нов модел на здравеопазване – профилактика и промоция на здравето. За нас е от изключителна важност да се грижим за здравето на хората, преди да се наложи лечение. Затова акцентираме на профилактиката и промоцията на здравословния начин на живот. Така ще работим, за да подобрим качеството на живот на всеки гражданин.

2. Здравната система да бъде достъпна, всеобхватна, справедлива и устойчива с универсално здравно покритие.

3. България трябва да бъде активен участник в Европейския здравен съюз. Ще работим за създаването на европейско пространство за здравна информация, като гарантираме сигурността на здравните данни и обмена на информация в рамките на ЕС.

4. Ангажирани сме с интеграцията на България в европейските здравни инициативи като Европейски орган за подготвеност и реакция при извънредни здравни ситуации (HERA), Европейския план за борба с рака и Агенцията на ЕС по наркотиците (EUDA). Това ще ни позволи да сме по-подготвени и ефективни в справянето с извънредни здравни ситуации и борбата с рака.

5. Трябва да се борим със зависимостите сред децата. Нашата програма включва конкретни мерки за борба със зависимостите сред децата, като наркотици, енергийни напитки, електронни устройства и тютюнопушене. Важно е да защитим нашите деца и да им осигурим здравословна и безопасна среда за растеж и развитие.

„Здравето на хората е основен приоритет за нас и вярваме, че с тези мерки ще успеем да подобрим качеството на живот на всеки българин.“, категорични са от ГЕРБ – СДС и добавят: „Имаме нужда от вашата подкрепа. Тази неделя гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината за стабилна България в сигурна Европа.“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории