Тотален обрат в живота на Румен Радев! Вижте новата му професия

IMG_5700

Моделът Румен Радев, станал известен с участието си в риалити формата „Игри на волята“ на NOVA, отвори собствен салон в София. „Второ поколение фризьор съм“, издаде той пред „Телеграф“.

Клиенти

Още преди месец риалити звездата взима сертификата си за фризьор, но зад него стои много по-голям стаж. „Моята майка е фризьор и от много отдавна съм практикувал в тази сфера. Тя ме е научила на много тънкости, което е голям плюс. Винаги съм искал да имам собствен бизнес и именно затова скочих в тази професия. Всяко начало е трудно, но започвам с всеки изминал ден да имам все повече клиенти“, казва той. Много от участниците от Игрите посещават Румен, а и други звезди извън този формат също. „С Иван Рълев сме си най-близки, с другите не се виждам толкова често, разбира се, и той посети салона“, издава Радев.

Тренировки

„Не съм приключил с моделството, но остава на по-заден план, нещо като хоби. За жалост при него се налага да пътуваш много, а понякога няма толкова работа. Но най-вече съм фокусиран върху салона, за да се развия максимално там. Когато ми остане свободно време, тренирам, ако не го правя, не се чувствам добре“, споделя звездата, който е в добра форма, ако получи обаждане за „Игри на волята All stars”.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории