Габриела топи майка си за убийството на Пейо, тя нямала нищо общо

габриела пеева

Габриела Славова топи майка си за убийството на съпруга й Пейо Пеев. Източници са чули няколко пъти Габриела да казва, че майка й Красимира Трифонова сама е удушила съпруга й Пейо Пеев, а тя няма нищо общо със случилото се.

Съкилийници на Габриела също станали свидетели на пропяването на младата жена срещу майка й. Те твърдят, че Габриела изглежда добра и мила жена и доста от тях вярват на думите й.

Тези признания на Габриела биха могли да обяснят освобождаването й от ареста и промяната на мярката й за неотклонение от задържане под стража на домашен арест. Най-вероятно пропяването й от ареста е стигнало до разследващите и до Темида и съпругата на Пейо е потвърдила това и пред тях. В същото време обясняват и факта, че само Габриела бе освободена от килията, а майка й Красимира Трифонова, която дори има няколко здравословни проблема, все още се намира в ареста на „Г.М. Димитров“.

Дали Габриела казва истината, или това е предварително изготвена маневра от нейна и на майката й страна, за да бъде осъдена само Красимира, не е ясно. Има и спекулации, че Красимира е готова да поеме цялата вина за убийството по време на делото, за да може дъщеря й да продължи живота си и да отглежда децата си. Към момента това не се случва. Красимира твърди, че не е убийца. Дали ще има обрат по делото и Красимира ще поема цялата вина, предстои да разберем.

Източниците на Lupa.bg споделят също, че Красимира е в една килия с бившата шефка на Агенция „Митници“ Петя Банкова.

Едно е ясно и това е, че Габриела не бе освободена от килията, за да може да гледа децата си, тъй като те са все още при майката и бащата на Пейо – Орлин и Иванка.

Красимира и съпругата на Пейо Габриела са обвинени в убийството на младия мъж, което според прокуратурата се е случило на 18 януари. Твърденията са, че майката задушава Пейо, а дъщеря й Габриела му пречи да се измъкне от хватката. Екшънът се разиграва в колата на жертвата, а после возилото и трупът са откарани на Витоша, където са открити ден по-късно. Колата и уликите в нея бяха леко обгорени, като се смята, че по този начин извършителите са опитали да заличат следите от жестокото убийство.

Впоследствие майката и дъщерята бяха задържани под стража. После пък Габриела бе пусната, за да се грижи за двете си деца, но се оказа, че децата всъщност вече са под грижите на майката и бащата на Пейо Пеев. Когато това стана публично известно, Темида веднага върна Габриела в ареста. Минаха няколко месеца и нещата сякаш се повториха. През цялото това време майката Красимира е в килия на „Г.М. Димитров“. Тя на няколко пъти се опита да излезе, но Темида я посече.

На 30 април Апелативният съд в столицата реши окончателно да освободи Габриела Славова от ареста, което бе доста изненадващо. Магистратите прецениха, че няма проблем да пуснат съпругата на жертвата да си стои вкъщи, защото според тях няма данни тя да се укрие при по-лека мярка от „задържане под стража“, защото е майка на две деца и има постоянен адрес в София. Освен това била неосъждана, с добри характеристични данни, полагала и грижи за децата си. Друг мотив бе, че след 22 януари с нея не се работело, няма процесуални действия, разпити и не било възможно да влияе на свидетели.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории