Изтече грозна новина за първата „Мис България“

64773_579799055377050_158168512_n

Първата носителка на титлата „Мис България“ – Бранимира Антонова, която се окичва с най-престижната корона у нас през далечната 1967 г., в епохата на социализма, не получава пукната стотинка пенсия от държавата. 71-годишната днес дама, която е бивша актриса, балерина и юрист по образование, пострада от неуредиците със събирането на документите за стаж и пенсиониране и се примири, че няма да взема нито лев от държавата.

„Щом така са преценили, така да е! Аз имам толкова много трудов стаж и това може да се проследи, но не желая да задълбавам в тази насока. Няма да се унижа, като поискам социални помощи. Слава на Бога, възпитах съвестна дъщеря, която ми помага. Пожелавам на всички хора да отглеждат децата си с любов и да влагат в тях само най-доброто, за да пораснат сърдечни и почтени“, сподели Антонова пред пенсионерски седмичник.

Навремето славата на Бранимира се разрасна, след като нейна черно-бяла фотография грабна вниманието на хора из целия свят и показа на чужденците красотата на българските жени. Въпреки че е пенсионерка, тя продължава да се грижи за външния си вид и на 71 години изглежда безупречно.

Първата „Мис България“ признава, че и досега имало интерес към нея и продължавала да получава предложения за участие в кинопродукции, но актьорството е напълно затворена страница в живота й. Бранимира е била омъжена за Владимир Грашнов, от когото е и дъщеря им Мария. След него има още два брака, а към ден днешен живее във френския град Ница, където се занимава с отглеждането на тримата си внуци.

„Аз съм баба за разкош! Обичам да прекарвам времето си с тримата ми внуци, които живеят във Франция. Повече от 15 години живея в Ница плътно до тях. Те са тийнейджъри и са заети през по-голямата част с учене и спорт, но сме задружни и отделяме време и за семейството“, разказа първата носителка на титлата „Мис България“, предаде „Лупа“.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории