Съдебен спор: Жоро Игнатов осъди „Софийска вода“, ето защо

1

Главният редактор на предаването по Нова телевизия „Съдебен спор“ Жоро Игнатов, който е и адвокат, осъди „Софийска вода“. Новината съобщи самият той в социалните мрежи. Дружеството е осъдено да заплати на юриста общо 500 лева. Жоро Игнатов публикува и решението на Софийски районен съд.

„Закупих от „Софийска вода“ АД четири скъпи водомери с дистанционен отчет, които бяха монтирани от служители на дружеството. Вместо коректно отчитане на водомерите, започна съществено разминаване в показанията. Поетът Яворов е написал по-малко любовни писма, отколкото аз жалби до „Софийска вода“. Принудих се да се откажа от дистанционното отчитане на водомерите и да заведа дело“, описа сагата си главният редактор на „Съдебен спор“.

 

„С влязло в сила решение „Софийска вода“ АД е осъдено да ми заплати сумата от 500.00 лева – представляваща обезщетение за претърпените неимуществени вреди, в резултат на допуснатото от тяхна страна неизпълнение по договор за доставка на вода и предоставяне на ВиК услуги. Това е прецедент в съдебната практика.

Естествено, че не го направих за парите. Убеден съм, че когато не защитаваме правата си, губим достойнството си“, заяви адвокатът.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории