Съдът приключи дело на Асен Василев: Да, дебел сте, но за това не ви е виновен Делян Добрев

1-14-1536x1213 (1)

Асен Василев загуби делото, което водеше срещу Делян Добрев за 250 000 лв., съобщи „Фокус“. Бившият финансов министър водеше дело срещу депутата от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика.

АКО НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ШАРЛАТАНИ И ИЗМАМНИЦИ – ЗАПОВЯДАЙТЕ ТУК!

В мотивите си Василев бе посочил няколко причини – основно телевизионни участия на Добрев, в които той споменава бившия финансов министър и коментира теми и действия, които го засягат пряко. Други примери, посочени в документа, са публикации в личния профил на Делян Добрев и изказвания от парламентарната трибуна.

Темите, които са засегнати, са свързани с „Лукойл“, „Джемкорп“, изтеглени дългове в полза на държавата, „левчето за литър гориво“, дерогацията, „Литаско“ и др.

Съдът обаче е отхвърлил предявения иск на Асен Василев и сега той трябва да заплати 18 000 лв. на Добрев за съдебни разноски пред настоящата инстанция.

Решението подлежи на обжалване пред САС в двуседмичен срок.

Асен Василев ме съди, затова, че се е почувствал обиден… И знаете ли какво пише в жалбите – напълнял! Напълнял от това, че аз го критикувам. И защото е напълнял, иска 250 хиляди лева обезщетение. Само че аз като гледам в парламента не виждам един, който да не е напълнял. Не мисля, че напълняването му се дължи на моите политически атаки към него“, коментира преди време Добрев желанията на Асен Василев да го осъди.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории