Ето го младежа, заради когото Кравец вече не е „Мис България“ (ВИДЕО)

1-49

Преди дни организаторите на конкурса „Мис България“ отнеха титлата на настоящата носителка на короната Елизабет Кравец. В медийното пространство се завъртя версията, че красивата победителка е зарязала задълженията си като носителка на титлата, за да бъде с гаджето си пловдивчаина Атанас Пелтеков, и да се снима в негови видеа и реклами. Дори се появиха твърдения, че лично той бил против тя да се изявява като миска, което попречило на ангажиментите й във връзка със спечелената корона, пише Марица.

Бърза проверка в мрежата показа, че младежът, грабнал сърцето на низвергнатата хубавица, е известен сред младите у нас инфлуенсър, влогър и създател на видеосъдържание.

Познат е сред почитателите си и с псевдонима Hyper Kong. Неговите видеа се гледат от хиляди потребители, а самият той има общо над 350 000 последователи в интернет.

Обявената за Мис България 2023 г. и после изгубила титлата за най-красива българка Елизабет Кравец се залюби с инфлуенсъра Атанас Пелтеков в края на миналата година. Преди това сърцето на хубавицата беше свободно, а младежът имаше друга изгора, с която се е разделил.

Освен че се занимава професионално със създаване на видео съдържание, за него е известно, че той има собствена марка дрехи, която набира голяма популярност сред младежите у нас. Той усилено я рекламира в забавните си видеа и явно това се харесва на младата му публика. Факт е, че Пелтеков има солидни финансови възможности. Той живее в голяма къща с всички удобства в Пловдив. А гаражът му е пълен с автомобили на стойност няколко милиона лева.

Елизабет Кравец бе най- коментираната участничка в конкурса още преди финала му, тъй като според някои тя няма право да участва на „Мис България“, предвид смесения й произход. По-гневните й критици дори твърдят, че тя е избрана за победителка именно заради смесения й произход. Тя е родена в Израел, но от десетилетие живее у нас. Самата Елизабет се определя като българка и варненка, тъй като целия си съзнателен живот е прекарала у нас.

Когато стана факт връзката й с Атанас Пелтеков, миската беше ученичка в 12-и клас и смяташе да следва журналистика, защото искала да е водеща на светско предаване по телевизията.

Ето и едно от забавните видеа на Пелтеков:


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории