Тагарева от ГЕРБ погна зам.-кмет на Терзиев, искат спешна оставка, става дума за деца!

тагарева
3-ти месец очаквам зам.-кметът Павлов да свика заседание на Съвета по безопасност на движението на децата в София. Това написа във Фейсбук общинския съветник в СОС от ГЕРБ-СДС.

Ето целият й пост:

„3-ти месец очаквам зам.-кметът по „Транспорт и градска мобилност“ на Столична община Илиян Павлов да благоволи да свика заседание на Съвета по безопасност на движението на децата в София (СБДДС).

Припомням, че Съветът е единствената общинска структура, която осъществява политика за опазване здравето и живота на децата като участници в пътното движение!

Всяка година по това време директори на училища и детски градини, районни администрации, както и Българският червен кръст и НПО в областта на пътната безопасност подават проекти

за изграждане на нови площадки; за пребоядисване и освежаване на съществуващите;

за информационно-образователни дейности.

След повече от 10 год. за първи път работата на Съвета за безопасност на движението на децата в София – СПРЯ.СПРЯ, защото зам.-кметът и председател на СБДДС е зает с незаконни и скандални реорганизации в центъра на София, докато над 300 образователните институции са лишени от възможността да реализират проектите си за пътна безопасност.

Това е поредният провал на Илиян Павлов, поради който от групата на ГЕРБ-СДС продължаваме да настояваме да подаде оставка или кметът Васил Терзиев незабавно да го освободи, защото това длъжностно лице освен всичко и неглежира безопасността на движението на децата в София.“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории