Призоваха Терзиев: Озапти покемоните си от „Спаси София“ и забрани „София прайд“

payimage-609789

ВМРО за поредна година излиза с категорична позиция за спиране на пошлото и извратено ултарлиберално събитие, наречено „София прайд“. За нас е недопустимо в „Месец на семейството“, в чиято основа стоят именно ценностите, които ние изповядваме, да се провежда подобна културна порнография, като гей парада.

За шестнадесети пореден път една група сексуално извратени маргинали ще пропагандира отклоненията си в центъра на нашия град. И за пореден път се повдига темата дали да има или да няма подобно събитие. За нас от ВМРО отговорът е категоричен. Българската столица не трябва да става арена на джендър пропаганда.

България е страна с древни история, култура и религия. Нашият народ е изграден на основа на ценностите и принципите на традиционното християнско семейство. Ето защо за нас подобно събитие категорично не трябва да се провежда. Семейство означава само едно – майка, баща и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има промяна на пола. Всеки, който твърди обратното, е пропуснал началния курс по биология.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи гей парада е техен проблем. Политическите им претенции обаче са наш проблем – на цялото българско общество, на държавата. Недопустимо е тази група да изисква допълнителни права, които освен в разрез с природата, са и в разрез с върховния закон на държавата – Българската конституция. Там в чл. 46 изрично се споменава, че „Бракът е доброволен съюз между мъж и жена“.

Взимайки предвид всичко това, е редно да се запитаме до къде води един гей парад и политическите щения на организаторите му!

Такава е политиката им. И се развива чрез инструментариума от хиляди ненужни организации, хиляди знайни и незнайни НПО-та. Те ще Ви убеждават, че се борят против насилието над жени например, докато всъщност пропагандират психическите отклонения на една маргинална група.

Ето защо ВМРО се противопоставя твърдо и убедено на всякакви опити за прокарване на гей или джендър пропаганда в България. Призоваваме кмета на София Васил Терзиев да озапти покемоните си от „Спаси София“, които активно работят за популяризиране на пошлото събитие, и да забрани провеждането на „София прайд“.

Ръкавицата е хвърлена – ВМРО го предизвиква. На чия страна ще застане кметът – на страната на традиционното българско семейство, което изчезва под натиска на демографската катастрофа, или ще защити извратените полуголи дружки на присъдружните си „Спасители“ на София?