Скандалът расте: Издирват шампиона по борба, който обезобрази Гущерова, камера го заснела!

светлана-гущерова

Бившият борец Кирил Терзиев беше обявен за издирване във вторник по сигнал, че е бил плейметката Светлана Гущерова.

От СДВР разкриха пред медията ни, че камера е заснела как я скубе за косата, а тя си удря зъбите в стъклото на колата. Самата Гущерова пък написа в профила си в инстаграм, че нападението станало пред децата й. „Мен ме издирват като престъпник, а те се разхождат с джипа по „Черни връх“ все едно цялата държава трябва да работи за тях“, каза Терзиев пред „Телеграф“.

Твърдения

„Ще споделя нещо, което касае сигурността на цялото ми семейство. Кирил Терзиев, бивш борец, преди минути ми посегна в колата пред децата ми. Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо го прави, след като бях заплашвана 1 година от него. Досега мълчах! Но ми посегна през прозореца на колата, пак казвам – пред децата ми. Чашата преля“, написа Светлана. Тя твърди, че борецът й избил зъбите.

Пред „Телеграф“ заяви, че е била разпитана в 4 РПУ и е дала показанията срещу бореца.

Отговор

„Истината е, че това семейство ми дължат доста пари и използват полицията като охранителна фирма. Мен ме издирват като престъпник, а те се разхождат с джипа по „Черни връх“ все едно цялата държава трябва да работи за тях. Цял ден говоря с разследващия полицай. Обади ми се и ми каза, че сутринта са ме търсили на адреса, не съм бил там и че ще ме пуснат за издирване. Не знам какво са видели на камерите. Ако отида ще ме задържат за 24 часа, но нека да видят дали заслужавам наказание“, каза пред „Телеграф“ Кирил Терзиев.

СДВР

От полицията разкриха пред екипа ни, че камерите са заснели следното. Гущерова и борецът спират един до друг и свалят прозорците на колите. Тя се показва, говори му, а той се протяга и дърпа кичур от косата й, при което тя се удря в стъклото.