Това ли е новият „Фончо“? Синът на Коста Наказателя кара кола и пие бира (ВИДЕО)

2024-06-05 (7)

България вече си има поредния Фончо.

Това е видно от видеоклип, свален от социалните мрежи. Новото дете герой, което шофира под командите на баща си е от Луковит. Това е синът на Коста, или както той се нарича в социалната мрежа- Наказателя, пише „Трафик Нюз“.

Бащата сам е публикувал видеото в личния си профил на 21 май тази година. Коста Наказателя определено се гордее с отрочето си, като от публикациите му във фейсбук личи, че е „син на баща си”.

В един от постовете се вижда как двамата си дават наздраве с по бутилка бира пред препълнена маса. Надписът върху снимката е „копие на баща си”. От други публикации личи, че Коста Наказателя обича „лукса” и демонстрира положение из Луковит, като определено се чувства над закона.

Пътят определено не е мястото, където родителите трябва да влизат в ролята герои от филми. Но реалният живот не е кино, защото ако се случи инцидент, последствията от такива безумни действия няма как да бъдат поправени. А подобни лоши примери давани от родители на децата им, безспорно ще прераснат в много други и по-тежки нарушения и престъпления.

Ако бъде доказано, че мъжът е предоставил лекия автомобил на сина си, за въпросния клип той може да бъде глобен, а превозното му средство да бъде спряно от движение.

През 2021 нашумя Фончо Тарикатчето, който караше мощен джип. Тогава дядото на момчето се сдоби с акт за нарушение на Закона за движение по пътищата, защото беше предоставил за управление лекия си автомобил БМВ на 10-годишния си внук. Оттогава прозвището Фончо нашумя сред всички деца, които карат автомобили.