Мистерията се заплита! Намереният обесен Николай бил със..

полиция

Откритият обесен, тази сутрин, в Кресна, Николай Я. е бил в вързани ръце. Това съобщава Struma.com, позовавайки се на от свои източници.

Интересно е как е успял да надене въжето и да се самоубие. Това коментират хората в Кресна, останали потресени от смъртта му.

Запознати коментираха, че Николай е от село близко до Кресна, но живеел сам в къщата си в града.

Имал здравословни проблеми и често споделял, че ще сложи край на живота си, особено след като се разделил със съпругата си.

Дали здравословното му състояние е довело до фаталното решение да сложи край на живота си, или има нещо друго, това трябва да установят разследващите, които в момента работят по всякакви възможни версии, мистерия са и завързаните му ръце, така че разследването отново трябва да търси неизвестни около смъртта на младия мъж.

Полицията работи с дни по смъртта на пастир, открит мъртъв, над село Влахи, с огромна рана на главата. Първоначално местните ченгета твърдяха, че раната по главата е от пиратка, нужна да се прогонват дивите животни в гората, но след намесата на криминалисти от столицата, които поискаха детектор на лъжата за собственика на животните, открил работника си мъртъв.

Оказа се, че той крие нещо и след разпити призна, че е скрил в гората пушката, с която се е прострелял краварят.

Страхувал се, че ще го обвинят в тежко престъпление пък и оръжието било незаконно. Прие се, че пастирът се е самоубил, мотивите останаха неизяснени.

Дни по-късно със завързани ръце беше открит обесен Николай Я. Отново се твърди, че става въпрос за самоубийство, разследването продължава.