Страховит екшън! Шофьор на автобус свирна на лъскав джип, от него слезе арабин с пистолет и…

1717235420-kr2

Спречкване между двама мъже е станало в петък в София. По думите на очевидец конфликтът е възникнал между пасажер в джип и шофьор на автобус от градския транспорт. Това се е случило в квартал „Разсадника“.

Мъжът твърди, че след създалата се ситуация пътник в джипа слязъл на пътя, след което извадил пистолет. Свидетелят не пояснява дали се е стигнало до стрелба, но допълва, че е подаден сигнал в полицията.

Ето какво написа Кристиян Трифонов в социалната мрежа:

„София – кв. „Разсадника“, 31.05.2024.

В около 21:00 излизащи бял range rover (СВ 1345 ТЕ ) и автобус от булевард „Вардар“ към булевард „Възкресение“ имаха спречкване. Вследствие на спречкването, шофьорът на автобуса свирна на автомобила и успя да продължи надясно към Овча Купел или Факултета (не видях номера на автобуса, но мисля, че беше 45) и после от пасажерското място до шофьорското на range rover-а излезе арабин, който извади пистолет от анцугът си, зареди го и го насочи към отминаващия вече автобус.

На булеварда беше пълно с хора и много от тях стояха шокирани, като мисля, че само аз успях да направя снимки на колата. Сигнал е подаден в момента на действието и се надявам случаят да не се покрие предизборно. На мястото има камери и всичко е документирано. Range Rovera зави към Сердика в обратната страна на автобуса.

Моля, ако някой друг го е видял да ми пише, а останалите просто да разпространят публикацията.“