Извънредна вест за шофьора на джипа-ковчег: Във фаталната нощ, Кристиан…

943252

По досъдебно производство, наблюдавано от Окръжна прокуратура-Пловдив, за причиняване на пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 г. в гр. Пловдив, на бул. „Руски“, загинаха Кристиан Екмекчиян на 21 г., водач на лек автомобил „Рейндж Ровър“, и 20-годишната Теодора Николова, негова спътничка, са изготвени две експертизи – химическа и автотехническа. Според заключението на първата – химическа, в кръвта на водача на автомобила не са открити следи от употреба на наркотични вещества и други упойващи вещества.

Не е установено и наличие на алкохол в кръвта на Кристиан. Според автотехническата експертиза той е шофирал автомобила по отсечката със скорост 175 км/ч.

При пътното произшествие са били ранени още две лица – мъж на 22 г. и жена на 22 г., пътували в автомобила. Тяхното състояние се подобрява. При отстраняване на последствията от катастрофата е пострадал пожарникар. Неговото състояние също се подобрява. По делото се извършват и други действия по разследването, предаде GlasNews.

 

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории