Появи се особено вулгарен текст за Киро, Асен и генерал Гном: Кратък обзор за олигофренията

кирил-петков-3

Добро утро! Вчера Кирил Петков каза, че е скачал с парашут. Пак лъже. Хвърлиха го с парашут.

ВСИЧКО ЗА ШАРЛАТАНИТЕ НА ПРОМЯНАТА – В СПЕЦИАЛНИЯ САЙТ

Абе, изумителен е Киро! Разясни връзката между екстремните спортове и политиката. Горещ ветър му дай на тоя игуанодон! Опасен е, ей!

Тая сутрин пък бившият премиер Мики Маус вика, че ДАНС се занимавали с компромати. Мен, ако питаш, майка му и баща му на Денков се занимават с компромати. Против човечеството. Ако си бяха седели мирни, нямаше до оня ден да ни е управлявал плъх, ама те – секс, та секс!

Другото анимационно същество пък – приятелят на Гъливер ген. Наско, вчера от своя малка страна обеща, че щял да разкрие кой стои зад родния Уотъргейт. Как ще го разкриеш, бе, Наско? С лупа? Че ти не можеш да го ползваш този инструмент, бе. Той е поне 5 пъти по-голям от теб и поне 8 пъти по-умен. Представям си го Наско във вътрешния джоб на шлифера на Баце. С малък фотоапарат снима корупцията на кортовете в Банкя.

Няма как да изпусна и дамата в компанията – говоря за леля Асена, а не за Лена, щото Лена отдавна се е доказала като сериозен мъж за разлика от „Шивачът от Хасково”. Та, тази същата госпожа, вчера се закле, че нямало повече да спи с ГЕРБ и ДПС. Без пари. Щяла да прави секс с тях само ако й преведат парите предварително по Revolut. Абе, защитава си интересите жената, тя тази вулва да не я е намерила на улицата, я? Вместо да се отдаде на Дани Митов и да имат къдрави деца с донор бел негър със зелено пардесю, тези двете плашат Путин с орална любов.

Абе, напрегната е кампанията. Толкова много анимация и драма, че скоро ще почнат да излъчват политическата ни надпревара по TLC. Лица в неравностойно положение се борят за излаз на Дунава. През 5 тунела под Стара планина. И като казах „стара“, та се сетих за Нинова и Димитър Благоев. Последният вече я е „поръчал” тази. 100 години нерви и работа, а накрая не`къв спорен секс символ от Крушовица да провали калимерата!

Ех, к’во нещо е животът! Парашути, презервативи и горещ червен шоколад. И Лена. Която ако не им мери парапета, им мери кръвната захар. Щото е завършила и медицина! В Харвард. И Бобов дол.

Васил Петев, afera.bg


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории