Лена Бориславова избяга от дебат за младежки политики в СУ след като ГЕРБ обяви своя участник

лена-бориславова-1

За поредна година в Софийския университет се провежда кампанията “Лигата на младите гласоподаватели”, в рамките на която кандидати за народни представители дебатират помежду си в присъствието на студенти и НПО младежки организации. Дебатът ще се проведе тази сряда в Аулата на Софийски университет “Св. Климент Охридски” в 18:30 ч.

Събитието и участниците в него бяха обявени предварително на официалната страница, като бяха посочени потвърдилите партии – БСП, ИТН и ПП/ДБ. В края на миналата седмица заявената от ПП/ДБ Илина Мутафчиева беше сменена с Лена Бориславова и това бе обявено със следното:

“ПРОМЯНА в участниците в дебата на 29.05

На мястото на Илина Мутафчиева като кандидат от “Продължаваме Промяната – Демократична България” ще се включи Лена Бориславова.” Беше качен и официален банер на Лена Бориславова като представител на ПП-ДБ.

Незнайно защо след като ГЕРБ-СДС подадоха своя участник в дебата – младият кандидат за народен представител, който е добре познат на Студентските съвети, обявлението за участие на Бориславова мистериозно изчезна от официалната страница на събитието.

Към този момент останалите заявени участници в дебата не знаят кой ще се яви от страна на ПП/ДБ, но отношението на партията към разговора за младежки политики е меко казано несериозно, предава Tribune.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории