Спипаха ги! Ето с коя известна красавица върти любов Дарин Ангелов (СНИМКА)

дарин ангелов

Актьорът Дарин Ангелов най-накрая преживя предателството на съпругата си и реши да даде шанс на нова любов в живота си. От няколко месеца мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия върти любов с известна гимнастичка. 

За новата светска двойка вече се знае в техните среди, а те никак не се и крият. Но досега никой не е заподозрял, че между тях прехвърчат любовни искри.

Панелистът от „На кафе“ Дарин Ангелов върти любов с гимнастичката Невяна Владинова. Двамата вече не крият връзката си и се появяват на светски събития заедно. Наскоро посетиха заедно премиерата на филма „Пътят“, от където разполагаме и с техни снимки, пише Шоу блиц.

Наши източници са ги виждали и на други обществени места. Невяна няма притеснение да се вози на мотора на възлюбения си и често кръстосват улиците на София с това превозно средство.

Припомняме, че жена му Антония Русева го заряза заради друг мъж. Говори се, че актуалният любовник на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за сочения за наркобос Кирил Киров – Руския.

Новата на Дарин е бивша състезателка по художествена гимнастика и в момента вицепрезидент на Българска Федерация по Художествена Гимнастика и дясната ръка на Илиана Раева


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории