След като напусна Слави, тотално пощуря: Невена Цонева обиди всички, които работят от 8 до 18 ч.

невена-цонева

Невена Цонева съвсем превъртя играта след раздялата с Ку-ку бенд и Слави Трифонов. Половинката на музиканта Венелин Венков преживява драматично ситуацията и от зор да се прави на свободна изговори куп глупости, с които обиди по-голямата част от хората в България и не само. 

Певицата си навлече гнева на всички хора, които работят в офиси. Нейно изказване ги подразни и със сигурност ги загуби като фенове.

Бившата певица на Слави публикува видео, където обяснява как хората трябва да следват мечтите си и да пътуват, а не да работят на бюро. Тя явно не се замисля, че има професии, които трябва да се работят от някого и те са на бюро.

„Почвате една работа в една служба. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се вкъщи, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай винаги е една изнервена история. Не мога да си представя, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седя по 8 часа зад бюрото и ще говоря някакви глупости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, защото това ви предстои! Искате ли да стоите зад едно бюро или предпочитате да сте свободни“, философства Невена, която в момента явно няма работа и си запълва времето с празни приказки.

Доскоро феновете бяха на нейна страна след напускането й от екипа на Слави Трифонов, но сега, виждайки как разсъждава и какви теории се опитва да прокрадне в социалните мрежи, всички застават категорично на страната на Слави и масово се нахвърлят срещу бившата вокалистка на Ку-ку бенд, пише Шоу блиц.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории