Замесиха Софи Маринова в подла схема, на Лоренцо му кипна, дава 10 бона за „главите“ на бандитите

софи маринова лоренцо

На Лоренцо му писна от мошеници из социалните мрежи, представящи се, че са хора на майка му и искащи пари от феновете на Софи Маринова.

И той обяви награда в стила на класическите холивудски филми – „за главите“ на бандитите.

Лоренцо каза, че дава 6000 лв. на този, който му посочи въпросните мошеници, и 10 бона, ако му ги доведат лично.

Този път хакери направиха профил на Софи Маринова в Тик-Ток, за който съвсем нагло твърдят, че е официален. И поискаха от най-надъханите фенове на звездата по две хиляди лева. Срещу тях щели да издават ВИП карти за всички концерти през годината на Софи Маринова, като уж осигурявали и специален достъп зад кулисите, разговори с певицата, подаръци и други такива неща.

Най-скандалното обаче е, че въпросните хакери твърдят как само те и никой друг са истинският екип на Софка, а останалите се били представяли за нейни хора.

Софи Маринова обаче не прави подобни кампании и не предлага пропуски със специален достъп, казаха пред „Телеграф“ от екипа на звездата.

И допълниха, че от години има такива измами в различните социални мрежи, за които винаги са докладвали на съответните органи. „Тези неща с ВИП картите няма как да са верни. Такива не се издават“, допълни Тодореско Неделчев – пиарът на Софи Маринова.

Той допълни, че подобни атаки веднага са докладвани и сваляни от мрежите, но все пак за това трябва известно време и гледат веднага да предупредят феновете да не се лъжат. Иначе и за самия него има слухове, Тодореско каза пред „Телеграф“, че засега няма да влиза в „Биг брадър“ – предаване, което той много харесва и би искал да е в него, но няма време за това в момента. Така опроверга слуховете, че влиза в култовото предаване сега.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории