Красавица от „Игри на волята“ преживя ужасяващ инцидент, но се случи чудо (СНИМКА)

242247031_530729148060005_157253722505392574_n

Елена от „Игри на волята“ преживя ужасяващ инцидент. Възстановяването ѝ се определя като чудо. Фаворитката от „Игри на волята“ се възстановява по своя лична програма повече от година.

Интуицията предупреждава Елена Боянова за фаталната травма.

Една от най-атрактивните участнички в „Игри на волята“ се завърна в светския и активен спортен живот след фатална травма. Преди година красивата Елена Боянова претърпя ужасяващ инцидент. Лекарите не ѝ даваха шанс да се възстанови напълно, а вариантът да се завърне във фитнес залата бе тотално отречен.

Травмата „подарява“ на любимката от „Игри на волята“ отворена фрактура: две счупени кости на подбедрицата, скъсан четириглав бедрен мускул, скъсан менискус и предна кръстна връзка, загуба на чувствителност. Но истинските предизвикателства за Елена започват след това.

При процеса на възстановяване няма  рехабилитатор, който да иска да поеме нейния сложен случай от самото начало. Тогава Боянова реализира буквално заглавието на предаването и започва игри на волята на ръба на невъзможното. Благодарение на богатия си опит като треньор и спортист Боянова започва сама своето раздвижване, гласи официално съобщение, изпратено до медиите .

Към днешна дата Желязната лейди има обратно над 95 процента от функциите на ставата, което лекарите определят като чудо, а движението отново е нейния начин на живот, пише Шоу блиц.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории