Абитуриент шашна цяла България с поява, всички говорят за него (СНИМКИ)

2024-05-25 (3)

С много шум и колорит започнаха празненствата на абитуриентите от випуск 2024 в Пловдив.

На 23 май вечерта своето завършване отбелязват учениците от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника. Те празнуват в хотел „Санкт Петербург“.

Завършващите тази година заложиха на официална визия и не изневериха на традицията да се появят с екстравагантен превоз.  Лъскави и модерни автомобили бяха предпочетени от повечето младежи, но Янко Стоянов не беше един тях. Той бе докаран в кофа на трактор.

„Аз съм селско момче и не исках да давам пари за скъпи коли. Момчето, което шофираше, е мой приятел и затова реших с него да дойда“, каза Стоянов пред TrafficNews.

Нежната Дечка Дечева пък бе докарана от тежкотоварен автомобил. Посланието, което отправя с тази хрумка към хората, е да не взимат себе си и живота твърде насериозно, а вместо това да се забавляват.

Напук на традициите се появи и Десислава Желязкова, която стъпи на червения килим пред хотел „Санкт Петербург“, облечена в костюм. Да вземе това решение всъщност се оказва фактът, че не е успяла да си хареса нито една рокля.

„Не се водя по тенденциите. Дори не съм се запознала какви са те“, каза с усмивка младата абитуриентка. Тя завършва ПГХТТ и ще продължи пътя на образованието си в Медицинския университет.

Абитуриентите тази година масово заложиха на дълги тюлени рокли или в тъмна гама, или в меки пастелени цветове. Кавалерите пък се обърнаха към класическата визия. Изключения бяха тези, които бяха облекли спортни панталони или дънки.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории