След като похарчи безумно парите на софиянци: Терзиев с ново 20 за „Патриарха“

payimage-627886

Кметът на София уважи извънредното заседание на СОС за реорганизацията на „Патриарха“. Той изрази съжаление, че сме в предизборна обстановка и този проект тръгнал да го прави преди избори, защото „всеки се опитва да гради кампания“. Терзиев съжали, че нямало време за комуникация с районните кметове и гражданите за движението, предаде Трибюн.

„Следващият проект няма да търпи грешките на този. Няма инат искаме да решим проблемите“, зарече се кметът.

Той коментира, че е имал за идея да не се затруднява автомобилния трафик, да има велосипедни алеи и това да бъде реализирано с възможно най-малко загубени места за паркиране. „С някои неща се справихме, с някои не“, направи оценка кметът на София. Според него трябвало да се довърши проектът, да се направи група от всички страни и тя за няколко месеца да гледа данните и да търси решение, за да се нанесат корекции.

„Вече на работещ проект да се видят дефицитите и да се отстранят. Никой не е глух или сляп“, заяви Васил Терзиев.

Общинските съветници от ГЕРБ се възмутиха като Прошко Прошков заяви, че е трябвало да има проект с печати, а не презентации.

„Не сме против велосипедистите, но вие започнахте зорлен“.

„Ако имаше подписан проект, Бонев щеше да го е показал и закачил на всяко колче. Това не е само проект за реограницазия, а мащабите му набъбват, защото има нещо незаконно“, коментира Антон Хекимян.

„Възмутителна е вашата упоритост, проблемът е комукационен, а неудобството не само на живущите, но и на преминаващите. Сега след като дадохте 1 милион лева, ще правим работна група“, добави от своя страна Иван Таков от БСП.