Певицата Ариа виновна за ареста на Дъмпела? Божинката също ял пердах заради красавицата

416713535_911445954111571_5319236361663270660_n

Култовата фигура Даниел Стефанов – Дъмпела е арестуван след бой в търговски обект, след като друг мъжага е закачал приятелката му певицата Ариа. Това предположи пред Lupa.bg близък приятел на задържания мъж. 

В последно време Даниел не влизал в конфликти, а пред всички се радвал за стабилната си връзка с певицата. Той ревниво я пазил от всеки.

„Познавам го, няма какво друго да го изкара от нерви“, каза пред наш журналист аверът му, като ни помоли все пак да запазим самоличността му в тайна. Най-вероятно закачка или само поглед от друг мъж е довело до мелето. Разследващите до този момент крият причината за въргала. Lupa.bg научи, че побоят е заснет на камерите на търговския обект.

От Прокуратурата потвърдиха, че Даниел Стефанов-Дъмпела е арестуван за 72 часа. Белезниците щракват на ръцете му след сбиване в столицата преди няколко дни.

Обискирано е жилището на Дъмпела, като в него са открити наркотици. Общо 10 грама кокаин, много палки и ножове са намерени в дома му. По неофициална информация ченгетата намират и пистолет.

Към настоящия момент Дани Дъмпела е в пробация, която е нарушена с извършеното ново хулиганство в София.

Припомняме, че през 2012 г. в бар „Домби“ Благой Иванов – Багата бе намушкан с нож, а именно Дани Дъмпела бе заподозрян в опит за убийство. След няколко седмици в ареста той бе освободен, а когато Багата излезе от кома отрече, че Дъмпела го е нападнал.

Познатите определят Даниел като мъжкар, който държи на думата си и на приятелите си. Отскоро той е гадже с певицата Ариа и двамата са неразделни, почти не можело да ги забележат един без друг.

Връзката им била силна и сериозна, като доста време те успявали да я запазят в тайна.

Хора, които са ги забелязвали заедно, казват, че изглеждали много влюбени и щастливи.

Преди това Ариа беше гадже с футболиста Георги Йомов, а след това в фолк средите се заговори, че е се е хванала с известен лихвар, на който прякора е с 4 букви.

Според клюката изпълнителката и лихварят започнали връзката си още преди тя да се раздели с футболиста. Според близки до Ариа Йомов дори я хванал на калъп малко преди да скъсат и всъщност това се превърнало в окончателната причина за раздялата им.

Говори се, че Валери Божинов също е ял пердах заради красивата певица.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории