БДЖ, сериозно ли? Емили Тротинетката подкара влак (СНИМКИ)

443718226_984774753353636_7443653586972720762_n

„Ето кой ще кара влака“. Това пише в профила си в социалните мрежи инфлуенсърката Емили Йорданова, прочула се с прякора Тротинетката, която този път наистина изненада последователите си с това, което прави.

Съвсем буквално тя стана машинист.

„Редовно се случва, когато пътувам из България – машинисти, които са ми фенове да ми предлагат да се качвам в локомотива и да ми показват как се кара влака. И ето, че ми позволиха да седна на мястото на помощник-машиниста и помагах в управлението на влака!

Беше много вдъхновяващо и това ми даде много кураж в живота и се гордея истински със себе си, че дори мога да карам и влак“, разказва Емили, на която неотдавна ѝ бе отказана шофьорска книжка заради куп психически заболявания.

Тя споделя, чувството да управляваш такава машина и да возиш почти цяло село с хора отзад във вагоните е много яко и готино. „И в същото време си трябва много отговорност и внимание, защото машинистите носят отговорност за живота и здравето на пътниците във влака“, пише Йорданова.

Трансиконата подчертава, че е много трудно да се управлява влак, защото има много ръчки и бутони, към които трябва много внимателно да се подхожда.

„За мен беше чест за пореден път да помагам в управлението на влак и съм благодарна на машинистите от БДЖ-ПП,

че ми се довериха за пореден път и ми позволиха да помагам в карането на влака!“,

„От съображения за сигурност, няма да издавам: датата, часът и линията, по която пътуваме!!!“, завършва поста си инфлуенсърката, цитирана от Лупа.

Преди ден Емили беше в Пловдив, за да присъства на заседание на Районния съд по делото за гаврата в мола. Заради болен адвокат процесът се отложи за средата на юли.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории