Скандал под носа на Терзиев! Контрера бие аларма за нещо страшно: ГДБОП уведомени ли са? Промяната каквото пипне – се разпада!

Карлос Контрера

Ето какво пише съветника от ВМРО:

Деловодната система на Столична община е срината! Де факто от дни общинските съветници нямаме достъп до електронната система за документооборот на общината. Същото важи и за поне част от администрацията.  В превод – всичко е спряло!

При кмет с бизнес и познания в ай-ти сектора точно електронното управление на София е сринато. Имаме и зам.-кмет по дигитализацията. Почти седмица въпреки това електронното управление на София е с дръпнат шалтер!

В същото време неоторизирана фирма (без договор) е допусната да  служебните компютри на служители в общината. Нейни представители правили проверки и инсталирали софтуер. Интересно какъв, на какво основание и защо! Кои са тези хора и какъв достъп са получили до лични данни, документи на граждани и юридически лица?

Защо общинските съветници Продължаваме да нямаме достъп до доклади, писма, предложения, питания и преписки в Столичен общински съвет?

Имало ли е кибер атака срещу Столична община и защо системата продължава да не работи?

ГДПОБ уведомени ли са?

Промяната каквото пипне – се разпада!

Източник: crimesbg.com


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории