Само в 7DniSofia.bg

Драмите в Нова телевизия продължават! Свалиха от ефир и бивша приятелка на Бойко Борисов. Пратиха я на майната си

7 Dni Sofia10.09.2017
миролюба енатова

Още една журналистка от Нова телевизия пада от екран. След Ани Салич и Миролюба Бенатова вече няма да е със свое телевизионно време. Това съобщи самата журналистка от профила си във Фейсбук.

„За моята рубрика няма „нов сезон“, защото я поддържам целогодишно. Предпочитах да излъчвам видеата с вашите истории в неделя, в 18 часа, но сега там ще гледате друго. Оставам част от актуалните предавания на Нова телевизия, но засега не бързам да се „закача“ за нов часови пояс. Надявам се новите ми срещи с вас, зрителите, да ми подскажат къде ще съм ви най-полезна“, написа Миролюба Бенатова и после допълни:

„Нова телевизия реши да излъчва „Сделка или не“ на мястото на „Комбина“ в неделя и това не е новина от днес. Дългите версии на моите видеа се излъчваха в „Комбина“, а от края на 2013 а до 2015 а – в „ДикOFF“. Рубриката ми е към „Новини и актуални предавания“ на НОВА ТВ, което означава възможност във всички публицистични предавания“, допълни тя. От Нова телевизия няма официален коментар по темата.

Припомняме, че когато преди доста години правеше име като разследваща журналистка, Миролюба Бенатова бе свързвана с Бойко Борисов. Емблематичен е случаят, когато двамата отпочиваха в хотела на Йордан Лечков в Сливен, а Бенатова се включи диектно да предава за акция на главния секретар в…Самоков.