Помните ли убитата и натъпкана в куфар Евгения? Ето какво се случи с делото днес

2024-05-14 (13)

Болен съдия отложи делото за убитата и намерена в куфар Евгения. Апелативният съд трябваше да разгледа нова медицинска експертиза, която да покаже механизма на извършване на убийството на 33-годишната жена.

Експертизата е по искане на защитата на Орлин Владимиров, който на първа инстанция получи доживотен затвор за убийството на съпругата си. Близки и приятели на жестоко убитата Евгения се събраха на пореден протест пред Съдебната палата в столицата.

„Ние спорим по основни факти, свързани с механизма на настъпване на смъртта на Евгения. Експертите трябва да се запознаят с един огромен обем медицински документи. Трябва да се проверят много внимателно всички доказателство по делото”,каза Димитър Марковски, адвокат на Орлин Владимиров.

„Ако е паднала, защо не е викнал Спешна помощ или да я закара в „Пирогов”, а, той я увива в четири пласта кухненско фолио и я натиква в един куфар”, попита от своя страна майката на Евгения, Капка Чорбанова, предаде Нова.

Орлин Владимиров и баща му Пламен бяха задържани на 13 ноември 2021 г. след като тялото на Евгения беше открито в куфар, захвърлен в хвостохранилище край Перник. Младата жена изчезна месец по-рано, а мъжът й твърдеше, че е отишла на фитнес и след това следите й се изгубили.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории