Тя видя ужасно бъдеще за Слави Трифонов! Затова убеди мъжа си заедно да се махнат от шоуто му

7 Dni Sofia13.05.2024
1

Шокът в екипа на Слави не е отминал! Дългия няма да го признае, но е бесен на барабаниста Венелин Венков и неговата половинка певицата Невена Цонева Те изненадващо напуснаха „Ку-ку Бенд” и Трифонов точно преди Великден.

Новината бе съобщена лично от шоумена политик чрез пост в социалните мрежи. Самият барабанист бе лаконичен по темата и сподели само, че „Ку-ку Бенд” остава завинаги в сърцето му. Невена Цонева обаче разкри, че двамата с Венко обмисляли раздялата със Слави повече от година.

„Уикенд” научи, че красивата певица е накарала мъжа си да се разделят със Слави, а причината е, че звездите й говорели, че трябва да напуснат Дългия и ги очаква шеметна кариера, а и бъдещето на Слави не е хубаво. Барабанистът послушал 14 години по-младата си жена и сега очакват успеха.

В началото на април певицата и барабанистът са имали среща с Трифонов, на която са му съобщили, че си тръгват. От година и половина беквокалистката на „Ку-ку Бенд” развива своя канал в YouTube на езотерична тематика „Без граници”, поради което явно и Трифонов с ирония заяви в поста си, че Невена и Венко тръгват по „астрален път”, защото именно звездите са причината Невена да поиска от мъжа си да следват пътя, който й се дава „от горе”.Решено е! Талантлив и симпатичен барабанист идва на мястото на Венелин Венков от „Ку ку бенд“! Това е музикантът Николай Тошев, …

„От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на много въпроси – защо не му върви на човек, дали има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат лични преживявания по темата, но са предпазливи да ги разкажат, за да не ги помислят за луди. След излизането на всяко видео ми пишат, че искат среща с мен, но аз отказвам, тъй като нито съм врачка, нито виждам минало или бъдеще – просто аурата на човек ми говори много за него”, сподели наскоро Невена Цонева.

Най-вероятно тя е видяла нещо в аурата на доскорошния си шеф Слави Трифонов, което я е накарало да вземе решение заедно с мъжа си да се разделят с Дългия, който гледал с насмешка на способностите на Невена.

Въпреки че демонстрира разбиране, учиндолецът бил бесен на Невена и Венко. Редял нецензурни думи по адрес на певицата и сам си говорел колко е неблагодарна, че я е направил известна, твърдят хора от шоуно. На Венко пък се гневял, че се „води по акъла на лудата си жена” – така се изказал лидерът на ИТН.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории