Влади, който обикаля София с топка и раздава пари, се появи в ефир и призна защо го прави

влади-1280x717

Инфлуенсърът, оператор и спортен журналист Владислав Радославов помага, защото вярва, че доброто ще спаси света.

„Доброто е едно от най-важните неща и хората трябва да се подкрепяме един друг. Особено във времената, в които живеем“, каза той в ефира на БТВ.

От ранна детска възраст Влади обича да подава ръка, а откакто изкарва сам прехраната си, започнал да помага и финансово колкото може. „Когато започнах да излизам по улиците, да срещам хора и да виждам в очите им надеждата и силата, която им давам, това ме инспирира да продължа“, разказа той.

„Различни истории, различни хора, различни съдби. Всеки е стигнал по доста тъжен начин до това си състояние. Едни са изгубили дома си, едни са имали проблеми в семейството, други са били изгонени и са се озовали на улицата. Но всички хора сме равни и никой не е застрахован“, каза инфлуенсърът.

„Вярвам, че хората се усещаме. Вярвам, че усещат, че съм добронамерен към тях. Когато видя чистата душа отсреща, те виждат моите намерения. Смятам, че това е разковничето“, обясни той.

Влади снима видеа, които споделя в социалните мрежи, за да даде гласност на хората в нужда.„Когато пусна видеото, много други хора, които искат да помогнат, се свързват с мен и така става една верига. Социалните мрежи за мен са средство, с което можем да даваме добър пример“, каза още той.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории